Atlanta Stretch´s succé inom dryckesindustrin

Atlanta Stretch är stolta att meddela att vi har arbetat med världens största läsktillverkare i över sex år. Vi har nu installera över 100 st sträckfilmsmaskiner över hela världen enbart till denna kund och fler beställningar är på gång då gamla och mindre effektiva sträckfilmsmaskiner behöver bytas ut.

Succén är inte begränsad till just denna kund utan närmare hälften av Atlanta´s sträckfilmsmaskiner har installerats inom dryckesindustrin världen över. När det gäller sträckfilmsmaskiner med hög kapacitet har Atlanta´s maskiner blivit ett självklart val på grund av sin användarvänlighet, tillförlitlighet, höga prestanda, höga kvalitét på slutprodukt och minimal filmförbrukning.

Så vad ligger bakom denna framgång? Vårt sortiment av maskiner har alla unika och patenterade funktioner som gör dem till ett självklart val för många kunder över hela världen.

Den patenterade ringmaskinen Omega är en tillförlitlig höghastighetsmaskin som inte behöver veckovis underhåll, vilket är en raritet för denna typ av sträckfilmsmaskin. Den erbjuder:
– En unik lösning för drivning av ringen och filmvagnen, utan släpringar, inga generatorer eller andra tunga elektriska system
– En lätt filmvagn tillåter rotationshastigheter upp till 80 rpm
– Ett unikt försträckningsystem som garanterar en hög sträckfilmsprestanda vecka ut och vecka in vilket ger säkra laster och minimal filmförbrukning.
– Dubbla filmvagnar för kapaciteter upp till 140 pall/timma.

Sträckfilmsmaskin Omega

Sträckfilmsmaskin Omega

Atlanta Stretch erbjuder också ett omfattande utbud av helautomatiska sträckfilmsmaskiner med roterande arm där vår Revolution står som bas. Bland annat erbjuder vi även här dubbla filmvagnar där man använder sig av endast ett system för gripning, avskärning och svetsning av sträckfilmen för båda filmvagnarna.

Sträckfilmsmaskin Revolution

Sträckfilmsmaskin Revolution

Med vår Mytho-A får man en unik helautomatisk sträckfilmsmaskin som in princip bara är att packa upp, tillföra el och luft och sedan är det bara att börja köra.

Sträckfilmsmaskin Mytho-A

Sträckfilmsmaskin Mytho-A